وی افزود: در اختراع ثبت شده از روش شیمیایی- حرارتی كه به آسانی قابل حصول است، استفاده میشود، به این ترتیب كه لازم است یكی از نمكهای نیكل را با الكل حرارت داده و رسوب حاصل را خالصسازی، خشك و كلسینه كرد، آنگاه محصولی به دست میآید كه ذرات پولكی شكل با اندازه نانومتر دارد و به سبب مساحت سطح بسیار زیاد، خواص كاتالیزوری آن عالی است و در زمینههای مختلف مانند ذخیره انرژی، الكترونیك، اپتیك و كنترل فرایند كاربرد فراوانی دارد. مزیت این روش نسبت روشهای قبلی، عدم نیاز به سرفكتانت (ماده فعال سطحی) است كه ماده نسبتا گرانی است.
مخترع طرح درباره برنامه تجاریسازی این روش گفت: در اختراع ثبت شده، روش جدید و نسبتا ساده ای برای تولید نانوپودر اكسید نیكل ارائه شده كه اولا ایرانی است و ثانیا به دلیل بومی بودن، اجرای آن از نظر اقتصادی مقرون به صرفه به نظر میرسد. البته لازم است، ابتدا مطالعات فاز صفر (مهندسی پایه) با توجه به شرایط كشور، انجام شود.
در صورت مثبت بودن پاسخ، تولید در مقیاس پایلوت و در نهایت صنعتی قابل پیگیری و انجام خواهد بود. ما در گذشته تلاشهایی برای بررسی وضعیت تجاریسازی (البته یك نوع نانو پودر دیگر) انجام دادهایم، ولی در عمل به مرحله سرمایهگذاری برای تولید در مقیاس تجاری آن ماده (اكسید روی) نرسیدهایم.
استاد دانشگاه صنعتی شریف در خصوص مشكلات پیش روی تحقیقاتشان گفت: برای پیشبرد مطلوب تحقیق، ما نیز مانند سایر محققین با مشكلات عمومی و متداول مانند نداشتن حداقل فضای كار لازم، عدم تامین مواد و تجهیزات ضروری -هرچند مختصر و ساده- طبق معمول مواجه بودهایم.گفتنی است این اختراع با با شماره 8,110,173 در اداره ثبت اختراعات آمریكا (USPTO) به ثبت رسیده است.